A kosár üres

Állások

Értékesítési (sales) pozíció

A cég:
A Demeter Borászat egy családi vállalkozás, elkötelezett az organikus szőlő termesztés és borkészítés iránt. Saját 8ha szőlőbirtokával és évi kb. 50.000 palack bort készítő borászatával a maga útját járja. A cég vezetője és egyben borásza Demeter Csaba, aki a vállalkozást négy állandó kollégával, plusz a szőlőidénymunkásokkal üzemelteti.

a Feladat:
Palackos boraink értékesítéséhez keresünk kollegát, akinek feladata az első sorban egri és budapesti éttermek, valamint a nagykereskedelmi partnerek felé történő értékesítés. Export értékesítésünk fejlesztése, valamint a rendezvénye(in)ken és borkiállításokon a borászat jelenlétének támogatása, a borkóstolók levezetése.

Elvárásaink:
Vidám, munkát, felelősséget és elköteleződést vállalni tudó kollégát keresünk, aki jól beszél angolul, és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik.

Extrák:
Ha van bor, vagy hasonló termékkör értékesítésében szerzett tapasztalatod, ha van ilyen irányú végzettséged, hiszel a bio termesztésben és termékekben, esetleg van Waldorf iskolai végzettséged. 

amit kínálunk:
hosszú távú munkalehetőség, baráti légkör, fix bérezés megegyezés szerint

Jelentkezés:
Önéletrajzod és motivációs leveledet küld el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Határidő:
2017 május 30.

 

© 1996-2018 Demeter Borászat Kft.

Szponzorált együttműködés nyomán megjelenített tartalom. 

Tel.: +36-20-585-11-26